For deg som sliter med arbeidsrelaterte plager eller har en vanskelig livssituasjon som påvirker arbeidsevnen, tilbyr vi individuelle konsultasjoner hos lege, samtaleterapeut, fysioterapeut eller annet fagpersonell. I disse samtalene kan du få veiledning og støtte til å mestre en belastende livs- og/eller arbeidssituasjon.

Vi tilbyr også karriereveiledning for deg som trenger å bli mer bevisst på egen kompetanse og egne ressurser. Sliter du med fysiske plager, som f.eks muskel- og skjelettplager, kan vi tilby fysioterapiundersøkelser, individuell veiledning og enkle treningsøvelser.

Hos oss kan du også få råd om videre oppfølging, og henvisning til videre behandling hos f.eks psykolog eller fysioterapeut. Vi kan også hjelpe deg med arbeidsmedisinske utredninger vedrørende yrkessykdom og yrkesskade, i form av samtaler, undersøkelser og vurdering av resultater.

Ved behov kan vi henvise deg videre til spesialister og behandling. Vi utfører også undersøkelser og tester som er nødvendige for å få helseattester i spesifikke yrker. Du kan også få utført vaksinering i henhold til anbefalte retningslinjer knyttet til smitterisiko i ulike yrker.  

Bestill våre tjenester

Ønsker du å bestille våre tjenester?

Klikk her for å gå til bestillingsskjema

Kontakt oss

Ring 406 02 050, send oss en e-post

eller fyll ut skjemaet

 

Vi er storfornøyd med alle de tjenestene som Bedriftshelsetjenesten Innlandet leverer. Dere har et godt omdømme blant våre ledere i kommunen og vi er alltid trygg på hva vi kan forvente av dere. 

Vi er spesielt fornøyd med den høye fagligheten til de ansatte ved Bedriftshelsetjenesten Innlandet, samt deres evne til å tilpasse seg kommunens behov.

 

Bente Indergård, Tjenesteleder for Fellestjenesten ved Ringebu kommune